2017. sze 12.

halottgyalázás

írta: apukamaztmondana
halottgyalázás

El a kezekkel Árpi bácsitól!

fist-1345287_1920.jpgAzt hittük, hogy már mindent láttunk a kormánypárt aljasságából? Nos, mindig van lejjebb! Már annyira szarban vannak a srácok, hogy éppen egy halottból próbálnak közellenséget csinálni. Jelesül ezúttal Göncz Árpádot álltak neki gyalázni a fiatal(?)emberek(?). 

Magas lóról könnyű nagyot esni, már régóta ezt pofázom - reménykedve, hogy az élet előbb-utóbb igazságot tesz.

Nagyon remélem, hogy azzal, hogy most MINDENKI ÁRPI BÁCSIJÁT, AZ EGYETLEN KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKNEK NEVEZHETŐ KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKÖT vették célba, túlmennek azon a bizonyos határon.

Soros nem volt elég jó, hiszen van elég (háttér)hatalma ahhoz, hogy rendre intse a fiúkat. Ja, és nem mellesleg, Soros még életben van. Mennyivel egyszerűbb egy halottat gyalázni, mint egy élővel szembeszállni, nem igaz?!

Göncz Árpád sajnos elhunyt. Emléke viszont minden, a Magyar Köztársaságban már/még gondolkodva élő ember fejében, lelkében örökre él. És ezzel a srácok nem számoltak. Sokan remélik, hogy ezzel és ehhez hasonló gennységekkel újabb és újabb szeget húznak ki az önmaguk alá ácsolt otromba trónusból, ami aztán egy szép napon nagy robajjal össze fog omlani.

Vagy lehet, hogy éppen erre játszanak a "jogászkör" tagjai? Mert pontosan tudják, ha elfogy az utálatos unió pénze, akkor nem marad már konc, amin marakodjanak a haverok? És akkor már nem is lesz kedvük kormányozni? Jöjjön bárki, csak ne nekik kelljen majd a mínuszban térdig gázoló országot vezetni?

Tudjátok mit? Én mazochista vagyok: ha már eddig kibírtuk ezt a kormányt, most ne hagyjuk őket lelépni! Maradjanak szépen és mutassák meg, mit tudnak az unió pénze nélkül! Kurvaszar lesz mindannyiunknak, de más se tudna ebben a helyzetben megoldást. Akkor pedig kínlódjanak ők, akik jelenleg a haszonélvezői ennek a rendszernek. Hátha eljut a társadalmi fejlődés oda, hogy O.Viktor és M. Lőrinc urak és a többi, alamizsnáért önmagát eladó bérenc, mint hajdani történelmi nagyjaink, elkezdik majd a saját vagyonukból építeni az országot... Persze, erre nulla esélyt látok.

Ők is. Ezért tesznek meg mindent annak érdekében, hogy a nép, az istenadta nép szeme végre felnyíljon és elzavarja őket oda, ahova valók. De az ízléstelenségnek, gátlástalanságnak, arcátlanságnak, disznóságnak is van határa!

El a kezekkel Göncz Árpádtól!

 

Apukám azt mondaná: Hogy folytatok volna le apátok térdén...

A bejegyzés a http://index.hu/belfold/2017/09/12/goncz_arpad_felelosseget_firtatja_a_kormany/  cikkben olvasható tartalomra reflektál.

 

Szólj hozzá