2020. dec 01.

Homok a gépezetben?

írta: apukamaztmondana
Homok a gépezetben?

Avagy honatya szivárvány színű alsógatyában

A buziknak márpedig ne legyen gyerekük! 

A napokban még boldogan tapsikolt és fujjogott az álszent szekértábor, majd alattomban hirtelen salátatörvénybe került a magyar nemzet méltó továbbélését garantáló örökbefogadási törvény! Még meg se száradt a pöcsét a papíron: erre mi történik? Upsz: a kiválasztott EU képviselőről kiderült, hogy gangbang partin vett részt 24 másik derék hímmel egy melegbárban...?

frogs-1347637_1920.jpg

Pöröghet most a propagandagépezet, kitalálni a megfelelő magyarázatot: hogy is van az, hogy a mi fiúnk Jóska is a fiúkat szereti?! Azt hitték, ha már a szülőfalujában mindenki suttog a háta mögött, nosza, jól elrejtik szem elől, kiküldték hát Brüsszelbe. Erre tessék, ott is alaposan megpödörte a bajuszát a hálátlan!

Mindezt pont akkor, amikor éppen az irodalmi igazgató úr böffentette el magát és volt szíves sorosozni egyet úgy, hogy aki eddig nem értette Európában, mi az, hogy sorosozás, most az is felfogta.

Megelőzően pedig alig telt el pár nap, hogy az egyik derék honatya ölében fotózott "az admin joggal rendelkező asszisztens" az autópályán, hogy mekkora az a nagy fene köd, és jól ki is adminolta a fotót a fácsebukra. Vagy tényleg az ölében serénykedett valaki vezetés közben a derék honatyának ahogy állította, az még meredekebb figura -  vagy csak nem bírt a masinájával, és magának kattintott... És nem volt annyi vér a pucájában, hogy kiálljon és azt mondja, srácok ezt elk.rtam, de nagyon, kifizette volna a büntetést és máris ő lehetett volna az igazság bajnoka. De erre a címre valahogy nem pályáznak a fijúk.

És alig egy év telt el azóta, hogy egy másik kormánypárti eminens, a sportoló-polgimester miatt akkorát szopott a STRATEK csapata mint ide Lacháza, hogy miként is volt azokkal a prostikkal a kis pünkösdi etyepetye?

De ez a nép, az istenadta nép olyan áldottan ostoba jószívű, hogy a választáson ismételten révbe ért a narancsszállító hajó, jól megválasztották újra a kapitányt, hiszen az elődje is olyan helyes fiú volt, hát istenkém az a kis nyelvbotlás...

De ez mind nem elég! Szintén nemrégiben egy hithű keresztény nagykövetet kellett hazacsempészni a távoli Dél-Amerikából, akinek kisfiúkra kukorékolt a kakaskája...

Mi van fiúk? Rossz a kiválasztási rendszeretek? Nyugi! Ahol dolgoznak, ott hullik a forgács! Bár, ennyi kukacos alma egy kosárban... Nem sok egy kicsit a nagy nemzeti konzervatív szivárványgyűlölő hallja kendeknél? Ja, hogy esetleg ők is csak emberek? Na, ez speciel nem jutott eszembe róluk. Bocs.

GangBang Jóskát viszont komolyan sajnálom. Bár szerintem pár nap múlva majd megkönnyebbül, ha lecseng a kényszerű coming out körüli sajtócsámcsogás.

De hogy mindez pont az egynemű párokat szinte betegesen gyűlölő pártban történik?! Skandallum! Valahol azt olvastam egyébként, hogy amit nagyon tagad és ellenez valaki, abban - legalábbis látens módon - érintett...

Nem akarok tippelgetni, ki lehet közülük még OLYANizé... De ha abból indulunk ki, hogy a tisztelt honatyák és honanyák is emberek (márpedig két lábon járnak és beszélnek, tehát mi egyebek lehetnének) akkor a 2,8% önbevalláson alapuló "homokátlagot" alapul véve, a 300 képviselőből kábé kilencen kacsingathatnak akár egymásra is a közös ülés közben az Ország házában. Szigorúan pártsemlegesen! Piros alsó, sárga alsó, hejj!

Nagy a csönd odafent. Csak a trónus fája recseg. Egyre hangosabban.

 

(Apukám azt mondaná: hallgatnak mint a szar a fűben.)

 

 

Szólj hozzá